Home wieisyeti Palletbaan Spiraalelevator Page 4 Page 5 Contact

Wie is Yeti?

wie is yetiYeti is een jong bedrijf dat nieuwe technische concepten in de markt zet. Met eenvoudige slimme technieken kunnen wij de meest complexe vraagstukken oplossen.

Wat doet Yeti?
Yeti ontwikkelt slim uitgedachte eenvoudige technieken die goed functioneren in moeilijke omstandigheden. Yeti ontwikkelt vernieuwende technische ideeën en vindingen waarmee nieuwe machines mogelijk worden en bestaande machines sterk verbeterd kunnen worden. We zijn begonnen met het verbeteren van machines voor interne logistiek, zoals vervangingen voor rollenbanen, kettingbanen (met bochten), transportbanden, spiraalelevatoren, roltrappen, klembanden, stapelaars en sorteermachines eventueel voorzien van scanners, weeg-, meet- en/of kleursensoren.

Wat is het doel van Yeti?
Yeti levert “turnkey” volautomatische distributiecentra in samenwerking met gerenommeerde leveranciers en meestal lokale onderhoudsbedrijven. De verantwoordelijkheid voor onderhoudsmonitoring en aansturing van onderhoud en vervanging blijft bij normaal gesproken bij Yeti. Yeti is verantwoordelijk voor de opleiding en aansturing van technici.